Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit

€1.024,00
Toevoegen aan winkelwagen

Harlem Pace Wing

Harlem Pace Wing
€1.024,00 Incl. btw
Tijdelijk niet voorradig. Bel ons!

Maak kennis met de baanbrekende vleugel van de Game Changer-line-up: de Harlem Pace.  De Pace is een perfecte allrounder, veelzijdig en gemakkelijk te besturen, geschikt voor elk niveau en elke rijstijl. Lees meer..

  • Snelle levering

    Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Persoonlijk advies

    Van onze gepassioneerde specialisten
  • De beste service

    Heb je een vraag of hulp nodig? Bel of mail ons!
  • Klanttevredenheid

    We zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Informatie

Maak kennis met de baanbrekende vleugel van de Game Changer-line-up: de Harlem Pace.  

De Pace is een perfecte allrounder, veelzijdig en gemakkelijk te besturen, geschikt voor elk niveau en elke rijstijl. De Pace, geproduceerd in de Brainchild Production-faciliteit, is de eerste duurzame vleugel die in het hart van Europa is vervaardigd. 

Een echte gamechanger; de Pace beschikt over twee revolutionaire constructiemethoden: de toonaangevende ProWeld-technologie en Single Seam Construction. 

De ProWelding-techniek, ontwikkeld na jaren van onderzoek en testen door Ralf Grösel, maakt gelaste panelen mogelijk in plaats van gestikt, wat een aanzienlijke gewichtsvermindering aan het casco oplevert, terwijl de sterkte en stabiliteit ervan wordt vergroot. Het resultaat: moeiteloos rijgedrag onder alle windomstandigheden. 

De Pace is voorzien van een dubbele paneelluifel en maakt gebruik van de innovatieve Single Seam-constructie, die zorgt voor extreem hoge spanning en stijfheid van de luifel. Gecombineerd met het stevige STW 70-luifelmateriaal bereikt de Pace de perfecte balans tussen sterkte en gewicht, wat zorgt voor een geweldige vermogensafgifte, een verhoogde pomprespons en een verbeterde algehele duurzaamheid van de vleugel. 

De innovatieve constructie van de Harlem Pace heeft geen zwevende veerpoten, waardoor echte aerodynamische perfectie ontstaat met verbeterde vliegprestaties, terwijl een beter zicht op het raam mogelijk is, waardoor u veiliger kunt rijden. 

Door zijn scherpe profiel biedt de Pace uitzonderlijke prestaties tegen de wind in. Tegelijkertijd verbetert de extreem lichte constructie van de vleugel de capaciteiten voor de wind, waardoor het varen op de perfecte golven mogelijk is, zelfs bij de lichtste bries. De Pace zorgt voor soepele en moeiteloze manoeuvres en lange, verheven sprongen, waardoor het een perfecte keuze is voor elke rijder, ongeacht of je rond het Gardameer vaart of golven opvangt op Mauritius.  

Elke Pace wordt compleet geleverd met een paar ultralichte Carbon-handvatten.

Reviews

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

Core XC Wing

De Core XC Wing heeft power voor alle levels en styles binne..
€1.129,00

Harlem Force

How about changing the game of kitesurfing forever? This Hig..
€2.064,01
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit